agenda in en rondom de kaarsenmakerij

  • Iedere zondagmiddag is het mogelijk om je eigen kaarsen te dompelen! Wil je een ander moment kaarsen maken, neem dan even contact met ons op, of kijk bij de leuke workshops en kinderfeestjes die we hebben! 

 

VOOR ALLE ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN IN BOURTANGE: www.bourtange.nl/evenementen 

 

CreaKids herfstvakantie 2018

MAANDAG 24, DINSDAG 25, WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER

10:30 - 12:00 / 13:15 - 14:45 / 14:45 - 16:15

De CreaKids is een doe-gezellig-mee-activiteit in de kaarsenmakerij van Bourtange. Natuurlijk kun je kaarsenmaken, maar deze week kun je ook kiezen voor een andere creativiteit. Alles op basis van gemoedelijkheid en gezelligheid én met een beetje hulp van je papa, mama, opa, oma. Voor de kinderen staat er limonade klaar en voor de volwassenen een kopje koffie of thee. De prijs is 5 euro voor de eerste activiteit, iedere volgende activiteit 4 euro.

Wil je meedoen? Dan kun je je telefonisch of per email aanmelden voor één van de volgende tijdstippen. tel 0599-354498 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25, donderdag 26 oktober, ochtend: 10:30 tot 12:00, middag: 13:15 tot 14:45 of 14:45 tot 16:15

 

 

 

  Ontwerp je eigen sleutelhanger of oorbellen in het groot, je kleurt ze helemaal naar je eigen smaak en dan..... zie ze klein én prachtig worden, op magische wijze!

een spel maken

De avonden worden korten en daarmee ideaal om even een spelletje te doen met elkaar in de vooravond.Je kunt  je eigen bibberspiraal maken, dus daag je papa of mama tijdens de winteravonden uit, wie het vaakst zonder dat het lampje gaat branden, de "overkant"kan halen!

EEN GRIEZELIGE SNOEPHANGER VOOR VOGELS!

Tja, zullen de vogels hier wel van durven te snoepen? Vleermuizen, bekleed met vogelzaad en wist je dat je vogelzaad hele leuke patroontjes kunt maken, of een detail als "ogen" kunt aanbrengen! Deze activiteit is niet geschikt voor kinderen met een notenallergie. Deze activiteit wordt aan een aparte tafel gegeven, zodat de andere activiteiten "vogelzaad-vrij" zijn.

kaarsen maken 

En natuurlijk is het ook mogelijk om kaarsen te maken. We herinneren ons goed de eerste CreaKids, waar we het kaarsenmaken achterwege hadden gelaten, de terleurstelling was groot. Je kunt kiezen uit het dompelen van kaarsen, of het maken van een brokkenkaars. Vooral de brokkenkaars is ook erg geschikt voor de jongste kinderen. 

Ga naar boven