agenda in en rondom de kaarsenmakerij

  • Iedere zondagmiddag is het mogelijk om je eigen kaarsen te dompelen! Wil je een ander moment kaarsen maken, neem dan even contact met ons op per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evenementen Bourtange 2019

Bourtange heeft een jaarlijks terugkerend programma aan evenementen en festivals. Informatie hierover kunt u vinden op www.bourtange.nl/evenementen

Zaterdag 3 en zondag 4 augustus: Spectaculum!

Zaterdag 22 en zondag 23 september: Herfstmarkt!

Zaterdag 27 en zondag 28 oktober: Magisch Samhain!

Zaterdag 1, 8, 15 en zondag 2, 9, 15 december: Kerstmarkt!

zomervakantie

In de zomervakantie zijn we in ieder geval geopend op dinsdag, woensdag, donderag en in het weekend van 11:00 tot 16:00 uur. Er kan altijd een brokkenkaars (€ 5,95) gemaakt worden en op de zondagmiddag is er een extra keuze, je kunt dan ook kiezen om een set kaarsen te dompelen. (€ 6,95)

herfstvakantie 2019

  WOENSDAG 25 EN DONDERDAG 26 OKTOBER

open 12:00 - 16:00 uur

let op: maandag 23, dinsdag 24 en vrijdag 27 oktober zijn we gesloten

 

Een druilerige herfstdag in de vakantie? Wist je dat één moment even iets leuks doen, de vakantie onvergetelijk maakt? Daarom is de kaarsenmakerij open op woensdag 25 en donderdag 26 oktober en kunnen er kaarsen gedompeld worden, of er kan een brokkenkaars gemaakt worden.

Het weekend van 27 en 28 oktober is er Magisch Samhain in Bourtange, een evenement gebaseerd op een Keltisch jaarfeest. In de kaarsenmakerij hangt ook een magisch sfeertje en ook dan kan er een brokkenkaars gemaakt worden. Buiten staat de piano en wie kan spelen, mag er een deuntje laten horen.

Ga naar boven